Спортски аеродром
Стенковец, 115A Општина Чучер Сандево
Контакт за моторно летање
Контакт за падобранство

За сите информации и прашања, Ве молиме чуствувајте се слободно да не контактирате.

0
Часа летање

Изминатава 2022 година имаме направено 1938 летачки часови и бројката расте, со секоја наредна година.

0
Падобрански скокови

Секоја година кај нас минуваат многу падобранци кои уживаат во висински скокови организирани од наша страна.