Новости

За нас декември 22, 2019 АК Скопје
Основни податоци за АК Скопје Аероклубот Скопје е формиран далечната 1923 година. Од моментот на формирање до денешен ден е посветен на развивање и популаризација на воздухопловните спортови во Македонија. Низ годините го менува името од „Наши крила“ во „Аероклкуб Скопје“, па во чест на рускиот космонаут преименуван е во „Јуриј Гагарин“ и во деведесеттите ...
Blog февруари 18, 2019 Правила на користење на аеродормот

Sed hendrerit dolor at augue suscipit, nec viverra odio posuere. Vivamus quis nisl at metus ornare feugiat vitae eget risus. Nulla luctus quam odio, non aliquam purus consectetur quis. Nulla venenatis mauris ut eros vestibulum, eu tristique