MKD 2000

АК Скопје е финансирано од членарини, самофинансирање и комерцијална работа што ја прават членовите.

MKD 6500

Обидете се да пилотите со вистински авион. АК Скопје нуди 30-минутен лет со инструктор.

MKD 12300

Доживејте слободен пад со помош на искусен тандем инструктор!

МКД 4000

Убавината на слободното летање со едрилица е во спојот на летањето и природата.  

Летен попуст

Почетничка обука за падобранство, купи 10 скокови и добиј 2 гратис.

КОНТАКТИРАЈ СО

НАШИОТ ТИМ

Оваа веб-страна беше креирана и одржувана со финансиска поддршка на Европската унија. За содржината на оваа веб-страна единствено е одговорно АК Скопје и таа не мора да ги одразува ставовите на Европската унија.

Airflow