Контакт слика
Пилот и Управител на спортски аеродром Стенковец
Телефон:
078402302

Испрати е-порака

Останати информации:

Летајте со нас, ние сме најголемата авиокомпанија во Македонија.

ОДЛИЧНА

АВАНТУРА

Kога ќе го направите првиот скок ќе ви се промени светогледот.

Падобранството дава огромна самодоверба, ја принудува вашата свест да ја запознае вашата лична моќ.

На крајот на краиштата, ако можете да скокнете од авион со насмевка, можете да направите сè!

РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН

БИДИ

ПИЛОТ

Ако сакате да бидете спортски пилот или да направите кариера како професионален пилот во Аероклубот можете да го направите првиот чекор, Дозвола за приватен пилот на авион (PPL - Private Pilot Licence).

Резервирај термин

Летен попуст

Почетничка обука за падобранство, купи 10 скокови и добиј 2 гратис.

КОНТАКТИРАЈ СО

НАШИОТ ТИМ

Поддржано од

Проект за локална и регионална конкурентност.
Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.

Оваа веб-страна беше креирана и одржувана со финансиска поддршка на Европската унија. За содржината на оваа веб-страна единствено е одговорно АК Скопје и таа не мора да ги одразува ставовите на Европската унија.

Airflow