Контакт слика
Инструктор за падобранство
Адреса:
Спортски Аеродром Стенковец 151а
Скопје
Мобилен:
+38970363222

Испрати е-порака

Останати информации:

Она што на сите им е јасно е дека откако ќе скокнете од авионот, повеќе нема да бидете исти!

ОДЛИЧНА

АВАНТУРА

Kога ќе го направите првиот скок ќе ви се промени светогледот.

Падобранството дава огромна самодоверба, ја принудува вашата свест да ја запознае вашата лична моќ.

На крајот на краиштата, ако можете да скокнете од авион со насмевка, можете да направите сè!

РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН

БИДИ

ПИЛОТ

Ако сакате да бидете спортски пилот или да направите кариера како професионален пилот во Аероклубот можете да го направите првиот чекор, Дозвола за приватен пилот на авион (PPL - Private Pilot Licence).

Резервирај термин

КОНТАКТИРАЈ СО

НАШИОТ ТИМ

Поддржано од

Проект за локална и регионална конкурентност.
Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.

Оваа веб-страна беше креирана и одржувана со финансиска поддршка на Европската унија. За содржината на оваа веб-страна единствено е одговорно АК Скопје и таа не мора да ги одразува ставовите на Европската унија.

Airflow