Раководител на летачки операции
Е-пошта:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Преземи ги информациите како: Визит карта

Испрати е-порака

(по желба)

ОДЛИЧНА

АВАНТУРА

Kога ќе го направите првиот скок ќе ви се промени светогледот.

Падобранството дава огромна самодоверба, ја принудува вашата свест да ја запознае вашата лична моќ.

На крајот на краиштата, ако можете да скокнете од авион со насмевка, можете да направите сè!

РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН

БИДИ

ПИЛОТ

Ако сакате да бидете спортски пилот или да направите кариера како професионален пилот во Аероклубот можете да го направите првиот чекор, Дозвола за приватен пилот на авион (PPL - Private Pilot Licence).

Резервирај термин

КОНТАКТИРАЈ СО

НАШИОТ ТИМ

Поддржано од

Проект за локална и регионална конкурентност.
Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.

Оваа веб-страна беше креирана и одржувана со финансиска поддршка на Европската унија. За содржината на оваа веб-страна единствено е одговорно АК Скопје и таа не мора да ги одразува ставовите на Европската унија.

Airflow